UPDATE: 69-jarige man doodgestoken in woning, vrouw (50) aangehouden

UPDATE: 69-jarige man doodgestoken in woning, vrouw (50) aangehouden

Geplaatst op 14 mei 2023, om 07:20 uur

UTRECHT – De man die zaterdagavond overleed als gevolg van een steekpartij in een woning in De Meern (Utrecht) is de 69-jarige bewoner van het huis aan de Mandenmakerslaan, waar de steekpartij plaatsvond. De 50-jarige bewoonster is aangehouden, zij wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident, aldus de politie.

Rond 21.20 uur trof de politie, na een melding, een zwaargewonde man in de woning. Hulpverlening ter plekke door onder andere traumahelikopterpersoneel mocht niet baten. De man bezweek aan zijn verwondingen.

De vrouw is ter plekke aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Er vindt nu sporenonderzoek plaats in het huis.

Door: ANP