Agent lost schoten op auto, inzittenden gevlucht

Agent lost schoten op auto, inzittenden gevlucht

Geplaatst op 14 mei 2023, om 14:35 uur

ROTTERDAM – Een agent heeft zaterdagavond op de Rotterdamse Strevelsweg in de wijk Feijenoord geschoten op een auto. De bestuurder die gecontroleerd werd leek naar iets bij zijn broekband te grijpen en reed daarna hard weg, meldt de politie zondagmiddag. De auto is even later leeg teruggevonden. De politie weet niet of iemand gewond is geraakt en zoekt nog naar de drie inzittenden.

Het rijgedrag van de bestuurder viel agenten even na 23.30 uur op. Het ging om een zwarte Volkswagen Golf, aldus de politie. In de auto zaten drie mannen. De auto werd later teruggevonden op de kruising van de Tiengemetensingel en de Melissantstraat in de wijk Charlois. Volgens de politie wijst vooralsnog niets erop dat iemand gewond is geraakt.