Politie houdt verdachte aan na vondst dode man in portiek

Politie houdt verdachte aan na vondst dode man in portiek

Geplaatst op 13 mei 2023, om 17:25 uur

DEN HAAG- De politie heeft zaterdagmiddag een 49-jarige vrouw uit Den Haag aangehouden die mogelijk betrokken is bij de dood van een 54-jarige man. Het slachtoffer, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd zaterdagochtend rond 01.20 uur dood gevonden voor een portiek aan de Rossinilaan in Den Haag.

Agenten vonden de man na een melding, zo stelt de politie. De politie doet onderzoek in en rond het portiek en is op zoek naar informatie en beelden van de omgeving Rossinilaan.

Omroep West meldt dat op sociale media en in de buurt wordt gezegd dat het slachtoffer de eigenaar van Café Thorbecke zou zijn. De deur van van het café is volgens de regionale omroep verzegeld en er liggen bloemen. Een politiewoordvoerster laat weten geen mededelingen te doen over de identiteit van het slachtoffer.

 

Door: ANP