Dode vrouw in woning is tante van omgebrachte Gino

Dode vrouw in woning is tante van omgebrachte Gino

Geplaatst op 12 mei 2023, om 11:10 uur

ROERMOND – De dode vrouw die vrijdagochtend is gevonden in een woning aan de Vismarkt in Roermond is de tante van de vorig jaar omgebrachte Gino. Dat laat zijn zus Naomi weten aan Hart van Nederland. Zus Kelly is bij de woning waar het lichaam van haar tante is gevonden langs geweest.

Volgens buren is de dode de bewoonster van het huis, en is haar vriend door de politie meegenomen. De laatste weken zou tussen beiden regelmatig onenigheid zijn geweest, waarbij de politie enkele malen zou hebben ingegrepen. Een woordvoerster van de politie kan alleen bevestigen dat het adres waar de dode is gevonden, bekend was bij de politie.

De hulpdiensten hebben vrijdag nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar zonder succes. Wie de melding heeft gedaan dat reanimatie nodig was, wilde de woordvoerster van de politie niet zeggen. Wel zei ze dat er een verdachte is aangehouden en wordt gehoord om te achterhalen wat diens betrokkenheid was bij de dood van de vrouw.

De overleden vrouw was een naast familielid van de vorig jaar om het leven gebrachte 9-jarige Gino. Het jongetje bracht de laatste week van zijn leven door bij zijn zus Kelly. De broer van de overleden vrouw en diens dochter Kelly kwamen vrijdagochtend na het bekend worden van de dood van hun zus en tante naar de Vismarkt in Roermond om er steun bij elkaar te zoeken.

Foto ter illustratie

 

Door: ANP