Ouder echtpaar vastgebonden bij woningoverval

Ouder echtpaar vastgebonden bij woningoverval

Geplaatst op 11 mei 2023, om 09:44 uur

GRAVE – Bewoners van een woning aan de Scheerestraat in Grave zijn donderdagochtend overvallen door twee daders. De bewoners, een man en een vrouw, werden vastgebonden. Eén van de bewoners raakte gewond.

Rond 08:30 uur overval plaats, waarna de politie, ambulance en brandweer werden gealarmeerd. Ter plekke kwamen de overvallers de woning binnen en bonden de bewoners vast. Buurtbewoners melden dat de man geslagen en ernstig toegetakeld zou zijn door de overvallers. De slachtoffers zou een ouder echtpaar zijn.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig de verwoningen zijn, is niet duidelijk.

Overvallers
Hoe de overvallers de woning zijn binnengekomen en waar ze naar op zoek waren is onderdeel van het onderzoek. Of de overvallers een buit hebben meegenomen kon de politie nog niet melden.

Na de overval sloegen de twee verdachten op de vlucht. De politie hoopt dat het publiek kan helpen met extra informatie. Contact op nemen met de politie kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Gabor Heeres