Lichaam vermiste Nederlander gevonden in Albanië

Lichaam vermiste Nederlander gevonden in Albanië

Geplaatst op 11 mei 2023, om 22:53 uur

DEN HAAG – In Albanië is het lichaam gevonden van de Nederlander die sinds maandag was vermist. Dat bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken na berichtgeving van De Telegraaf. De 67-jarige man werd meegesleurd door de Osum-rivier in het zuiden van het land, waar hij met zijn vrouw op vakantie was. Eerder werd gemeld dat de Nederlander 68 jaar was, maar dat klopt volgens het ministerie niet.

De familie van de overleden man heeft hem geïdentificeerd, zegt een woordvoerder van Buitenlandse Zaken. Meer details kon de woordvoerder niet geven.

De echtgenote van de man wist zichzelf maandag in veiligheid te brengen en schakelde de politie in. Zij werd daarna naar het ziekenhuis gebracht voor medische hulp en er werd een zoekactie gestart naar de man.

facebook