Onderzoek bij vijver na aantreffen kleding en ID-kaarten

Onderzoek bij vijver na aantreffen kleding en ID-kaarten

Geplaatst op 7 mei 2023, om 09:35 uur

EDE – Het gebied rond de Stroombergvijver in Ede is zondagochtend afgezet geweest met politielint in verband met een lopend onderzoek.

Rond 08:00 uur werd de afzetting geplaatst ter hoogte van de Laan der Verenigde Naties. Een woordvoerder van de politie liet weten dat de afzetting te maken had met een verdachte situatie die eerder vanochtend had plaatsgevonden bij de vijver.

In de loop van de ochtend liet de politie weten dat er bij het water persoonlijke spullen waren aangetroffen van twee personen. De spullen betroffen kledingstukken en ID-bewijzen. Uiteindelijk zijn beide personen elders in goede gezondheid aangetroffen en werd de omgeving van de vijver weer vrijgegeven.

Foto’s: Persbureau Heitink