Auto vliegt in brand op parkeerplaats, eigenaar voor de tweede keer de dupe

Auto vliegt in brand op parkeerplaats, eigenaar voor de tweede keer de dupe

Geplaatst op 6 mei 2023, om 12:11 uur

ERMELO – Op de Sportlaan in Ermelo heeft zaterdagochtend een autobrand gewoed op een parkeerplaats.

Rond 11:05 uur kwam de melding van de brand binnen bij de meldkamer, waarna de brandweer werd gealarmeerd. Ter plekke stond een auto aan de linker achterkant in brand. De brandweer was snel ter plekke en heeft de brand geblust. De politie is direct een onderzoek gestart om de oorzaak van de brand te achterhalen.

Eigenaar
De eigenaar verteld aan de correspondent ter plaatse dat het al de tweede auto is van hem die in brand staat. Ook vertelt hij dat hij al langer last heeft van iemand die hem en zijn gezin lastig valt. Of dat ook met deze brand te maken heeft, wordt onderzocht.

Foto’s: Persbureau Heitink