Menselijke resten op Posbank geïdentificeerd

Menselijke resten op Posbank geïdentificeerd

Geplaatst op 2 mei 2023, om 11:40 uur

RHEDEN – De politie heeft bekendgemaakt dat de botresten die op maandag 17 april werden gevonden op de Posbank bij Rheden, zijn geïdentificeerd. Na uitvoerig onderzoek, waaronder hulp van het Nationaal Forensisch Instituut (NFI), is vastgesteld dat het om de resten van een man uit Rheden gaat die enkele jaren geleden is overleden.

Er wordt geen vermoeden van een misdrijf gemeld door de politie. Om die reden zijn er geen verdere details bekendgemaakt en wordt er terughoudend omgegaan met informatie. De politie heeft wel de nabestaanden van de man geïnformeerd over de identificatie van de botresten.

De vondst van de botresten heeft geleid tot een grondig onderzoek om de identiteit van de persoon te achterhalen en om te bepalen wat er is gebeurd.

LEES OOK: Vermoedelijk menselijke resten aangetroffen op de Posbank

Foto’s: Roland Heitink