Maserati crasht tegen boom, bestuurder zwaargewond

Maserati crasht tegen boom, bestuurder zwaargewond

Geplaatst op 1 mei 2023, om 14:04 uur

NAARDEN – Op maandagmiddag heeft er om 13.05 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg in Naarden. De bestuurder van een Maserati heeft vermoedelijk de macht over het stuur verloren en is daardoor tegen een boom gereden.

Vervolgens is de auto in de naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. De hulpdiensten werden groots ingezet en er is onder andere een traumahelikopter opgeroepen. De bestuurder van de Maserati werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De Maserati raakte bij het ongeval zwaar beschadigd en is door een berger afgesleept. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. Verdere informatie over de oorzaak van het ongeval en de verwondingen van de bestuurder is op dit moment niet bekend. De politie doet verder onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval en zal meer informatie verstrekken wanneer deze beschikbaar is.

Foto’s: Inter Visual Studio