Weer ongeval op beruchte knooppunt waar Sanne en Hebe om het leven kwamen

Weer ongeval op beruchte knooppunt waar Sanne en Hebe om het leven kwamen

Geplaatst op 30 april 2023, om 22:23 uur

DEN BOSCH – Op zondagavond is er wederom een auto te water geraakt in de bocht van de A59 naar de A2 bij knooppunt Empel. De inzittenden, een man en vrouw en hun hond, zijn bevrijd door de brandweer en nagekeken door de ambulance. Ze werden daarna door familie opgehaald.

Dit is niet de eerste keer dat er op deze plek een auto te water raakte. Een maand geleden gebeurde dit ook al. In oktober vorig jaar overleden de 26-jarige Sanne en de door haar begeleide Hebe hier ook bij een ongeval. Zij werden na een massale zoektocht twee dagen later gevonden in het water.

Sanne was op dat moment onderweg met Hebe vanuit Raamsdonksveer naar het ouderlijk huis van Hebe in Vught, maar ze kwamen daar nooit aan. De bandensporen leidden uiteindelijk naar de sloot bij knooppunt Empel, waar de auto werd gevonden.

Foto’s: Bart Meesters