Voetganger zwaargewond na aanrijding met scooterrijder

Voetganger zwaargewond na aanrijding met scooterrijder

Geplaatst op 30 april 2023, om 10:13 uur

HELMOND – Op de Deurneseweg in Helmond heeft in de nacht van zaterdag op zondag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een persoon die aan het wandelen was, werd aangereden door een scooterrijder. Hierbij raakte de scooterbestuurder zwaargewond en moest met spoed worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Het Mobiel Medisch Team heeft de arts en verpleegkundige ingezet om de patiënt te begeleiden tijdens het transport. Een vrouw die ook betrokken was bij het ongeval is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Een andere persoon die aanwezig was, is ter plaatse verbonden door medische professionals. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval precies kon gebeuren.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van de brandweerkazerne op de Deurneseweg. De politie heeft de omgeving afgezet om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. De identiteit van de betrokken personen is niet bekendgemaakt. Het is ook niet duidelijk of de scooterbestuurder bij bewustzijn was op het moment van transport naar het ziekenhuis.

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.