Meisje (9) overleden na steekpartij, politie verdenkt vader

Meisje (9) overleden na steekpartij, politie verdenkt vader

Geplaatst op 29 april 2023, om 13:10 uur

ETTEN-LEUR – Het 9-jarig meisje is overleden aan haar verwondingen na een steekpartij bij haar huis in Etten-Leur. De politie verdenkt de vader van de steekpartij, die dood werd gevonden op straat, terwijl het meisje en haar moeder neergestoken werden gevonden in hun huis aan de Leurse Dijk.

Het incident gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag. Volgens de politie wijzen de onderzoeksbevindingen erop dat de vader vermoedelijk zijn kind en vrouw heeft verwond en zichzelf van het leven heeft beroofd. Andere scenario’s worden nog onderzocht. Het gezin was voor zover bekend niet bekend bij hulpinstanties, justitie of politie.

Zowel het meisje als de vrouw werden naar het ziekenhuis gebracht. Veel buurtbewoners werden wakker door de sirenes of het lawaai van de traumahelikopter die donderdagnacht ter plaatse kwam.