Politie doet onderzoek na melding schietpartij

Politie doet onderzoek na melding schietpartij

Geplaatst op 28 april 2023, om 15:14 uur

ARNHEM – Vrijdagmiddag heeft er een schietincident plaatsgevonden op de St. Janskerkstraat in Arnhem.

Even voor 13:55 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer. Hierop rukten de politie met meerdere eenheden uit. Ter plekke zou minimaal een keer geschoten zijn. Volgens een omstander was dit schot gericht. Nadat er geschoten zou zijn is er een bezemwagen over het PD gereden. Hierdoor waren mogelijk sporen van het incident verloren gegaan.

De politie laat weten dat uit het eerste onderzoek blijkt dat er met een gasalarmpistool is geschoten. Niemand raakte gewond. De politie doet verder onderzoek naar het incident en meldt dat er nog niemand is aangehouden.

Foto’s: Persbureau Heitink