Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Geplaatst op 27 april 2023, om 09:47 uur

TERNEUZEN – Meerdere getuigen meldden woensdag rond 15.15 uur bij de politie dat er een man met een mes stond te zwaaien op het parkeerdek aan de Kennedylaan in Terneuzen. De man is aangehouden en het mes is in beslag genomen.

Het parkeerdek ligt bij een winkelgebied. Meerdere getuigen zagen dat de man met een mes aan het zwaaien was. Zij belden de politie en gaven het signalement van de man door. Agenten kwamen ter plaatse en troffen de man aan. Het mes had hij op een muurtje gelegd. De man, een 42-jarige inwoner van Terneuzen, werd gearresteerd door de agenten en het mes werd in beslag genomen. Hij is overgebracht naar het politiebureau en heeft daar een verklaring afgelegd.

De man kreeg een boete voor het bezitten van een verboden wapen en is daarna weer in vrijheid gesteld. Door de politie werden verschillende getuigen gehoord die het feit gezien hadden.