Fietser komt ten val en wordt overreden

Fietser komt ten val en wordt overreden

Geplaatst op 27 april 2023, om 07:00 uur

EINDHOVEN – Bij een ongeval op de Boschdijktunnel in Eindhoven is in de nacht van woensdag op donderdag een fietser ten val gekomen en vervolgens overreden door een andere fietsster.

Rond 01:40 uur kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, twee ambulances, werden met spoed opgeroepen. Ter plekke was door onbekende oorzaak een fietser ten val gekomen. Een andere fietsster zag dit niet en fietste over het slachtoffer heen.

Het slachtoffer raakte gewond en is met spoed per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw die over het slachtoffer heen reed, is door de politie meegenomen naar het politiebureau en heeft een blaastest moeten doen.

Foto’s: Emergency Response Photographer