Twee panden gesloten vanwege drugs en illegaal pokertoernooi

Twee panden gesloten vanwege drugs en illegaal pokertoernooi

Geplaatst op 26 april 2023, om 11:43 uur

DEN BOSCH – De gemeente Den Bosch heeft recentelijk besloten om twee panden op het bedrijventerrein De Kruisstraat te sluiten.

Dit besluit volgde na een controle in december, waarbij bij een onderneming op het industrieterrein een grote hoeveelheid drugs werd aangetroffen. De gevonden drugs omvatten mdma, meer dan 200 xtc-pillen en duizenden kilo’s tabak. Elders op het industrieterrein zijn ook twee keer illegale pokertoernooien gehouden. Volgens de gemeente kan zo’n toernooi mogelijk worden gebruikt voor witwassen.

Als gevolg van de bevindingen zal het eerste pand zes maanden dicht blijven, terwijl het andere pand drie maanden wordt gesloten. De gemeente heeft duidelijk aangegeven dat het nemen van dergelijke maatregelen essentieel is om de veiligheid op het bedrijventerrein te waarborgen en om criminele activiteiten te bestrijden.

facebook