Joyce (45) vermist, politie vraagt uw aandacht

Joyce (45) vermist, politie vraagt uw aandacht

Geplaatst op 25 april 2023, om 17:03 uur

NIJMEGEN – De politie vraagt uw aandacht voor de vermissing van Joyce Peters. Joyce is voor het laatst telefonisch bereikbaar geweest op maandag 17-04-2023 en sindsdien vermist.

Joyce is een 45-jarige vrouw en woont in Nijmegen. Het is mogelijk dat ze zich momenteel in Nijmegen of Groesbeek bevindt, maar er zijn geen vervoersmiddelen bekend. Joyce verkeert zeer waarschijnlijk in verwarde toestand.

Het signalement van Joyce luidt als volgt: ze heeft een blanke huidskleur en blonde/donkerblonde golvende haren die lang zijn. Ze heeft een slank postuur en is ongeveer 1,65 meter lang. Ze was gekleed in een beige kort jack, blauwe spijkerbroek en een blauwe coltrui. Ze droeg schoenen met tijgerprint en had een tas van bontstof bij zich.

Mocht u enige informatie hebben over de vermissing van Joyce Peters, neem dan telefonisch contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Vermeld hierbij het procesnummer: 2023169559.