Man ligt twee weken dood in zijn appartement

Man ligt twee weken dood in zijn appartement

Geplaatst op 23 april 2023, om 16:14 uur

ROSMALEN – Op zaterdagmiddag werd er aan de Mosasingel in Rosmalen een dode man gevonden in zijn appartement. Omwonenden zeggen tegenover Omroep Brabant dat hij daar al minstens twee weken lag.

De politie werd ingeschakeld door een directe buurvrouw die een vieze geur rook en vroeg om te controleren of er iets niet pluis was. Agenten kwamen ter plaatse en vonden de overleden man. De politiewoordvoerder bevestigt dat het hier om een natuurlijke dood gaat en dat het geen zaak is voor de politie.

Een man die de overledene soms op de galerij zag, vertelt dat hij veel gamede en dat ze elkaar niet vaak spraken. Hij schat de man ongeveer vijftig jaar oud. De agenten die ter plaatse waren, hebben hem verteld dat de man al veertien dagen in zijn flat lag.

facebook