Gewonde door schietincident in Roosendaal

Gewonde door schietincident in Roosendaal

Geplaatst op 23 april 2023, om 23:05 uur

ROOSENDAAL – Een man is in Roosendaal gewond geraakt bij een schietincident en naar het ziekenhuis gebracht. Rond 17.30 uur kreeg de politie melding van schoten aan de Diamantdijk. Ter plaatste werden sporen gevonden van een mogelijke gewonde. Een paar uur later werd de gewonde man gevonden en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het slachtoffer eraan toe is en wat zijn rol is bij het schietincident is niet bekendgemaakt.

De politie heeft op de Boulevard Antverpia een auto gevonden die mogelijk is gebruikt bij de schietpartij. De politie is nog op zoek naar een betrokkene van het schietincident en heeft een signalement van deze man gedeeld. Ook is een politiehelikopter ingezet voor de zoektocht.