Auto belandt in de sloot, broedende gans komt met de schrik vrij

Auto belandt in de sloot, broedende gans komt met de schrik vrij

Geplaatst op 23 april 2023, om 10:04 uur

ECK EN WIEL – Op zondagochtend om 07.50 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Vlissingsestraat in Eck en Wiel (Gelderland). Een automobilist reed op de kruising met de Burgemeester Verbrughweg rechtdoor en kwam met het voertuig in de sloot terecht.

De brandweer werd ter plaatse geroepen om assistentie te verlenen. Zij hebben het voertuig veiliggesteld en de bestuurder eruit gehaald. Er zat één persoon in de auto, die na het ongeval naar het ziekenhuis is overgebracht.

Na het wegtakelen van de auto bleek dat het voertuig op een haar na een nest met eieren heeft gemist aan de overkant van de sloot. Het bleek te gaan om eieren van de grauwe gans.

Foto’s: Marco van Deick