Man (21) aangehouden voor betrokkenheid schietpartij

Man (21) aangehouden voor betrokkenheid schietpartij

Geplaatst op 20 april 2023, om 23:08 uur

GRONINGEN – Dinsdag is een 21-jarige man uit Groningen door agenten aangehouden in verband met de schietpartij in Café Donovan’s aan het begin van vorige maand.

Het schietincident vond plaats in de kroeg aan de Peperstraat. De verdachte zit momenteel vast voor verhoor, en het onderzoek naar het incident gaat onverminderd door, volgens de politie. De schietpartij vond plaats in de vroege ochtend van zondag 5 maart, nadat er een confrontatie had plaatsgevonden in de steeg waar mensen naar buiten gingen om af te koelen en te roken. De verdachte wordt ervan verdacht dat hij in de kroeg een schot heeft gelost. Het cafépersoneel heeft de verlichting meteen aangedaan om de schutter te vinden, maar hij wist te ontkomen.

Het vuurwapen van de verdachte werd wel eerder gevonden.