Man hangt uit raam van flatwoning, AT groots in gezet

Man hangt uit raam van flatwoning, AT groots in gezet

Geplaatst op 19 april 2023, om 20:41 uur

NIJMEGEN -oensdagavond is het AT ( arrestatieteam) opgeroepen voor een incident aan de Couwenbergstraat in Nijmegen.

De politie rukte groots uit voor een man die zich bevond voor het raam van de flatwoning op de twee verdieping en dreigde te springen. Onderhandelaars van het AT zijn ter plaatse om met de man in gesprek te gaan. Toen de man niet wilde luisteren zijn ze verder in actie gekomen en hebben de man weten te overmeesteren. Het ambulancepersoneel heeft de zorg over de man overgenomen en hem met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Omstanders werden op grote afstand gehouden. De inzet van het AT en agenten trokt veel bekijks van omwonenden.

Foto’s: Persbureau Heitink