Achtervolging over A50, A59 en door Oss, man moest nog 90 dagen uitzitten

Achtervolging over A50, A59 en door Oss, man moest nog 90 dagen uitzitten

Geplaatst op 18 april 2023, om 12:45 uur

MACHAREN – Maandagavond heeft de politie in Macharen na een wilde achtervolging een automobilist aangehouden. De bestuurder, een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, sloeg op de vlucht tijdens een controle.

Hierop zette de politie de achtervolging in die over de A50 en A59 ging, door Oss en uiteindelijk eindigde in Macharen. De politie meldde dat de bestuurder verschillende gevaarlijke situaties veroorzaakte. Hij reed bijvoorbeeld met een snelheid van meer dan 100 kilometer per uur door de bebouwde kom, reed over fietspaden en raakte onderweg een verkeersbord.

Dtv Nieuws meldde dat de man nog een celstraf van 90 dagen moest uitzitten, welke hij nu zal moeten uitzitten.

facebook