Steekpartij in winkelcentrum, Twee gewonden naar ziekenhuis

Steekpartij in winkelcentrum, Twee gewonden naar ziekenhuis

Geplaatst op 17 april 2023, om 19:56 uur

AMSTERDAM – Maandagavond heeft er een steekpartij plaatsgevonden in het winkelcentrum aan het Bezaarjachtplein in Amsterdam. Twee personen raakten gewond.

Rond 19:20 uur kwam de melding van het steekincident binnen bij de meldkamer. Ter plekke vond een steekpartij plaats in het winkelcentrum. Eén getuige meldt bij Het Parool dat twee mannen enige tijd naast elkaar op een bankje naast de supermarkt zaten. Een woordenwisseling escaleerde, waarna er een handgemeen ontstond.

Een persoon is met flinke verwondingen aan zijn nek door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De ander, een oudere man van 64 jaar, werd even later aangehouden. Hij had een wond aan zijn been en heeft ook medische zorg gekregen.

Foto’s: Michel van Bergen / Mizzle Media