Automobilist (33) dood na botsing op stilstaande vrachtwagentrailer, chauffeur opgepakt

Automobilist (33) dood na botsing op stilstaande vrachtwagentrailer, chauffeur opgepakt

Geplaatst op 17 april 2023, om 08:31 uur

SCHIJNDEL – Bij een ongeval op de Vlagheide in Schijndel is in de nacht van zondag op maandag een 33-jarige man uit Schijndel om het leven gekomen. Hij botste volgens de politie met zijn auto op een stilstaande vrachtwagen.

Iets voor middernacht werden de hulpdiensten opgeroepen toen de melding van het ongeluk binnen kwam. Echter bleek ter plaatse dat ze niets meer voor het slachtoffer konden betekenen.

Een 38-jarige man uit Polen is aangehouden en wordt verdacht van dood door schuld, omdat de trailer geen parkeerverlichting had, zegt een woordvoerder van de politie. Parkeerverlichting is wettelijk verplicht.

Foto’s: Sander van Gils