Man (37) aangehouden na steekpartij

Man (37) aangehouden na steekpartij

Geplaatst op 16 april 2023, om 14:42 uur

HOOGKARSPEL – Zaterdag meldde een 37-jarige man uit Almere zich in het ziekenhuis met een steekwond die hij eerder die middag opliep aan de Laurier in Hoogkarspel. Een 28-jarige vrouw uit Hoogkarspel deed bovendien aangifte van bedreiging met een mes. De politie doet onderzoek naar het voorval en zoekt getuigen.

Een 37-jarige man uit Enkhuizen werd vroeg op de avond aangehouden in een woning aan de Laurier. Omdat de man mogelijk nog gewapend was met het steekvoorwerp droeg de politie uit veiligheidsoverwegingen extra beschermende kleding en waren politiehonden aanwezig.

Informatie en beelden
De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die ofwel meer informatie hebben, of beschikken over (camera)beelden, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingcamera’s, dashcams of videodeurbellen. Alle informatie is welkom. Neem telefonisch contact op met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.