13-jarige Arwand sinds 8 april vermist: ‘Laat alsjeblieft van je horen’

13-jarige Arwand sinds 8 april vermist: ‘Laat alsjeblieft van je horen’

Geplaatst op 14 april 2023, om 09:57 uur

NEDERLAND – De politie is sinds zaterdag 8 april op zoek naar de 13-jarige Arwand. Zijn familie maakt zich groten zorgen. Volgens het opsporingsbericht kan Arwand zich in heel Nederland bevinden.

Zaterdag werd Arwand voor het laatst gezien. Vermoedelijk verplaatst de jongen zich met het openbaar vervoer, volgens de politie. De familie van Arwand maakt zich extreem zorgen. ”We willen zo graag weten of het goed met je gaat. Laat alsjeblieft wat van je horen”, vraagt de tante de jongen.

Arwand is te herkennen aan een blauwe jas met capuchon, blauwe spijkerbroek en witte Nike-schoenen. Volgens de politie had hij ook een goed gevulde rugzak bij zich. Arwand heeft een tenger postuur, is licht getint, 152 cm lang en heeft zwart haar.