Man tot bloedens toe gebeten na betrappen dief

Man tot bloedens toe gebeten na betrappen dief

Geplaatst op 13 april 2023, om 23:00 uur

TILBURG – Agenten donderdag hebben op de Poststraat in Tilburg een 23-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

Ze wordt ervan verdacht spullen uit een woning te hebben gestolen. Toen de bewoner haar op straat betrapte met spullen die van hem waren beet ze hem in zijn hand. De man zag de vrouw woensdagmiddag rond 12.20 uur lopen met een vest aan die hem wel erg bekend voor kwam. Ook droeg ze een zonnebril die mogelijk van hem was. Hij sprak de vrouw aan, maar die leek wat verward te zijn. Toen de man haar vastpakte beet de vrouw hem zo hard in zijn hand dat de man gewond raakte. Agenten kwamen ter plaatse en hielden de vrouw aan. De man moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen.

De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.