Fietsster gewond na botsing met maaltijdbezorger

Fietsster gewond na botsing met maaltijdbezorger

Geplaatst op 13 april 2023, om 22:32 uur

ARNHEM – Op de Marasingel in Arnhem, ter hoogte van het fietsoversteekplaats bij het winkelcentrum, heeft donderdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee fietsers. Één van hen was een maaltijdbezorger.

De politie en ambulance werden rond 20.35 uur gealarmeerd, waarna ze met spoed ter plekke kwamen. Twee fietsers raakten door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Omstanders meldden dat veel van de maaltijdbezorgers hier “als gekken rijden.” Één man meldde: “Dit levert vaak gevaarlijke situaties op.” Hij zegt ook vaker klachten te hebben ingediend, “maar het lijkt niet te werken”.

De fietsster raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De maaltijdbezorger op de fiets raakte niet gewond en kon zijn weg later voortzetten.

Foto: Persbureau Heitink