Brandweerwagen kantelt tijdens spoedrit

Brandweerwagen kantelt tijdens spoedrit

Geplaatst op 11 april 2023, om 17:04 uur

BARENDRECHT – Op dinsdagmiddag heeft er in Barendrecht een ongeval plaatsgevonden waarbij een brandweerwagen is gekanteld tijdens een spoedrit. Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur op de Carnisser Baan, waar de tankautospuit uit de bocht vloog en op zijn zijkant terecht kwam.

De brandweerlieden in het voertuig werden uit het voertuig gehaald en gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Één persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweerauto raakte beschadigd door het ongeval.

De brandweer was op weg naar een medisch noodgeval toen het ongeval plaatsvond. Er is verder geen informatie bekend over de toestand van de betrokkenen of hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto: Twitter/ArjenLittooij