Zoektocht naar vermiste Duitse vrouw (Ramona) op Texel

Zoektocht naar vermiste Duitse vrouw (Ramona) op Texel

Geplaatst op 9 april 2023, om 10:33 uur

DE COCKSDORP – Hulpdiensten zijn op het eiland Texel een zoektocht gestart naar een vermiste Duitse vrouw. Ze is zaterdagmiddag “in zorgwekkende toestand” vertrokken van een camping in de buurt van De Cocksdorp en nog niet gevonden, meldt de politie. Via Burgernet is een oproep gedaan om naar de vrouw uit te kijken.

Een politiewoordvoerder spreekt van een massale zoekactie die is opgestart, waarvoor onder meer de politiehelikopter, speurhonden en het veteranen search team worden ingezet. Ook de Kustwacht heeft met een helikopter gezocht naar de vrouw.

De vrouw is 1,55 meter lang, 46 jaar oud, heeft blond haar en bruine ogen. Ze droeg een groene sjaal, blauwe jas en zwarte Nike schoenen en had een zwarte kleine rugzak bij zich. Aanvankelijk meldde Burgernet dat het ging om een 47-jarige vrouw.

Sommige media melden dat het zou gaan om een vermiste zwemster, maar de politiewoordvoerder weet niet waar dat bericht vandaan komt. “De vrouw is in gewone kleding vertrokken van de camping”, aldus een politiewoordvoerder.

Door: ANP