Politie arresteert verdachte moord op rapper Boechi

Politie arresteert verdachte moord op rapper Boechi

Geplaatst op 9 april 2023, om 08:12 uur

ROTTERDAM – De politie heeft zaterdag in Rotterdam een man gearresteerd in verband met de moord op een Antilliaanse rapper, schrijft nieuwssite Curacao.nu. De arrestatie gebeurde op verzoek van het Openbaar Ministerie van Curaçao.

De rapper trad op onder de artiestennaam Boechi. Hij werd vorig jaar december op Curaçao na een optreden doodgeschoten. De artiest, wiens echte naam Ruchendell Bonifacio Windster luidt, kwam uit Tilburg. Hij was op het eiland voor een serie concerten.

Volgens Curacao.nu deden rechercheurs van de afdeling Georganiseerde Criminaliteit ook drie huiszoekingen in een aantal woonwijken op Curaçao waarbij spullen in beslag werden genomen.