Politie arresteert 33-jarige vrouw na schietpartij

Politie arresteert 33-jarige vrouw na schietpartij

Geplaatst op 9 april 2023, om 20:01 uur

VLISSINGEN – In Vlissingen heeft zondag een schietpartij plaatsgevonden aan de Vincent van Goghlaan. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Een 33-jarige vrouw uit Vlissingen is aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid. Ook heeft de politie in de omgeving een auto in beslag genomen die mogelijk betrokken was bij de schietpartij.

De politie doet behalve op de Vincent van Goghlaan ook onderzoek op de President Rooseveltlaan en de Bloemenlaan, die in de buurt liggen. Volgens een woordvoerder is het nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Volgens de Zeeuwse krant PZC zijn enkele schoten op een flat gelost.

Een woordvoerder van de politie kon dat niet bevestigen.

Door: ANP