Zoon van zanger Wolter Kroes zwaargewond na aanrijding

Zoon van zanger Wolter Kroes zwaargewond na aanrijding

Geplaatst op 8 april 2023, om 16:32 uur

KOOG AAN DE ZAAN – De minderjarige fietser die vrijdagavond zwaargewond raakte bij een frontale botsing met een scooter op de Guisweg in Koog aan de Zaan, is de zoon van de zanger Wolter Kroes, meldt NH Nieuws.

Het ongeval gebeurde vrijdag aan het begin van de avond. Een 14-jarige jongen botste met zijn e-bike op een scooter. Hierbij raakte hij gewond en was niet goed aanspreekbaar. Na eerste behandeling ter plaatse werd hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Een dag later blijk het slachtoffer de 14-jarige zoon van de zanger Wolter Kroes te zijn. Via Instagram laat Wolter samen met zijn vrouw weten dat ze een ‘ontzettend spannende en angstige nacht’ hebben gehad, vol met emoties en verdriet. Op de bijgevoegde foto is te zien dat zijn zoon in een ziekenhuisbed ligt, hij blijkt flink gewond te zijn geraakt. De jongen liep door de aanrijding een breukje in zijn schedel en een zware hersenschudding op.

Foto’s: Inter Visual Studio / Sander Disselkoter