Voetganger in kritieke toestand naar ziekenhuis na aanrijding met auto

Voetganger in kritieke toestand naar ziekenhuis na aanrijding met auto

Geplaatst op 8 april 2023, om 18:16 uur

UTRECHT – Na een aanrijding op de Marnedreef in Utrecht is een voetganger zaterdagmiddag zwaargewond geraakt.

Rond 14:55 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en de politie, werden met spoed opgeroepen. Ter plekke werd door onbekende oorzaak een voetganger aangereden. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

De bestuurder van de auto is door de politie aangehouden: dat is standaard procedure bij een aanrijding met ernstig letsel tot gevolg. De politie doet nog onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.