UPDATE: Automobilist dood na frontale aanrijding tegen boom

UPDATE: Automobilist dood na frontale aanrijding tegen boom

Geplaatst op 8 april 2023, om 10:38 uur

MAREN-KESSEL – Op de Hustenweg N625 in Maren-Kessel heeft zaterdagochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden. De automobilist reed frontaal tegen een boom en kwam om het leven.

Het ongeluk gebeurde rond 9.45 uur. Na de botsing kwam de auto in de sloot terecht. Auto-onderdelen lagen over zo’n 200 meter verspreid over de weg, een bumper tientallen meters verderop in een weiland en het motorblok dat uit de auto vloog kwam aan de andere kant van de sloot terecht.

De onderdelen van de auto moet ook metershoog door de lucht gevlogen. Een boom raakte op 5 á 6 meter hoog nog beschadigd. Hulpdiensten waren snel ter plekke maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. De weg tussen Het Wild en Rosmalen was vanwege het onderzoek en het opruimen van de ravage lange tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision