Twee tieners aangehouden voor steekpartij

Twee tieners aangehouden voor steekpartij

Geplaatst op 8 april 2023, om 13:46 uur

HILVERSUM/KAMPEN – De politie heeft vandaag bekend gemaakt dat er twee tieners zijn aangehouden voor de steekpartij die gistermiddag plaatsvond in Paardengang in Hilversum.

Een 14-jarige verdachte is aangehouden in Kampen en de andere verdachte is 15 jaar oud en komt uit Hilversum zelf. Het slachtoffer van de steekpartij, een 15-jarige jongen, ligt nog in het ziekenhuis. De Officier van Justitie zal nu bepalen hoelang de verdachten vast blijven zitten.

Verdere informatie over de identiteit van de verdachten en het slachtoffer is niet bekendgemaakt. Gisteren werd er kort na de steekpartij met een politiehelikopter over het centrum van Hilversum gevlogen om de verdachten op te sporen.