Man (81) mishandelt vrouw (85) om ‘ingepikte’ parkeerplek

Man (81) mishandelt vrouw (85) om ‘ingepikte’ parkeerplek

Geplaatst op 7 april 2023, om 14:49 uur

TILBURG – Een 81-jarige man uit Waalwijk is vrijdagochtend in Tilburg aangehouden omdat hij daar een 85-jarige vrouw mishandeld zou hebben. De man was boos omdat ze “zijn” parkeerplek had ingepikt.

De vrouw wilde haar auto parkeren op het Wagnerplein in Tilburg. Ze had niet in de gaten dat de man ook stond te wachten op de vrijgekomen parkeerplaats, toen ze haar auto daar neerzette. Toen de vrouw uitstapte zou hij woedend op haar afgelopen zijn en geroepen hebben dat ze ‘zijn’ plek had ingepikt.

Daarop zou de man haar tegen haar borst en schouders hebben geslagen. Ook zou hij haar opgetild hebben en in de bosjes gegooid. Een omstander wist de autosleutels van de man af te pakken zodat hij niet weg kon. De man is daarop aangehouden. De vrouw raakte lichtgewond en was heel erg geschrokken, aldus de politie.

Door: ANP