Tweede verdachte aangehouden voor gewelddadige dood

Tweede verdachte aangehouden voor gewelddadige dood

Geplaatst op 6 april 2023, om 13:43 uur

WOUWSE PLANTAGE – De politie heeft deze week in het onderzoek naar het geweldsincident op de Julianaweg van vrijdag 24 maart waarbij een man om het leven kwam, een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een vrouw uit Bergen op Zoom. Zij zit vast op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van het slachtoffer.

De verdachte is in het onderzoek naar de omstandigheden rondom de dood van het slachtoffer in beeld gekomen bij het rechercheteam. De rechercheurs doen verder onderzoek naar haar mogelijke betrokkenheid. Op dit moment kunnen we vanwege het onderzoeksbelang geen verdere details bekend maken.

De vrouw wordt vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Eerder werd een man uit Bergen op Zoom aangehouden. Hij zit nog vast.