Tractor met platte kar botst tegen boom, meerdere gewonden

Tractor met platte kar botst tegen boom, meerdere gewonden

Geplaatst op 6 april 2023, om 15:48 uur

EELDE – Op de Bodem van Elde, een landelijk gebied in het Brabantse Gemonde, werd donderdagmiddag opgeschrikt door een ernstig ongeval. Een tractor met platte kar raakte van de weg en botste tegen een boom, waarbij drie personen gewond raakten.

Het ongeval vond plaats rond 12.30 uur en de hulpdiensten werden direct opgeroepen. Naast verschillende ambulances werd er ook een traumahelikopter ingezet om medische hulp te verlenen. Het is nog onbekend hoe het landbouwvoertuig van de weg kon raken.

Op de platte kar stonden meerdere personen op het moment van het ongeval. Het is niet bekend hoe zij er aan toe zijn.

De weg was enige tijd afgesloten voor een politie-onderzoek en de bergingswerkzaamheden van de tractor en de platte kar.

Foto’s Marie Fick