Man (58) aangehouden bij ongeluk, moet Poolse cel in

Man (58) aangehouden bij ongeluk, moet Poolse cel in

Geplaatst op 4 april 2023, om 13:11 uur

SCHERPENZEEL – Maandagmiddag heeft er op de N224 in Scherpenzeel een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij meerdere auto’s betrokken waren. Opmerkelijk genoeg is er naar aanleiding van het ongeval een persoon aangehouden. Het betreft een 58-jarige man uit Scherpenzeel.

In eerste instantie werd er gedacht aan rijden onder invloed, maar later bleek dat de aangehouden man nog een gevangenisstraf moet uitzitten in Polen. Het is niet bekend waarom de man naar een Poolse gevangenis moet.

De aangehouden man was één van de bestuurders die betrokken was bij het ongeval. De andere betrokken bestuurders zijn een 21-jarige man uit de gemeente Overbetuwe en een 44-jarige man uit Ede. De bestuurder van het vierde voertuig is nog onbekend.

Foto’s: William Harthoorn