Flink ongeval met gewonden na opzettelijk remmen

Flink ongeval met gewonden na opzettelijk remmen

Geplaatst op 4 april 2023, om 18:27 uur

NUENEN – Op de Lieshoutseweg N615 bij Nuenen (Noord-Brabant) heeft dinsdag aan het eind van de middag een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij drie auto’s betrokken waren. Het incident vond plaats tussen Nuenen en Lieshout.

Er waren drie ambulances ter plaatse gekomen om mensen naar het ziekenhuis te vervoeren. Volgens getuigen zat er een jong kind op de achterbank van een van de betrokken voertuigen in een kinderstoeltje.

Op dit moment is nog niet precies bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie doet momenteel onderzoek naar een mogelijke brake check, waarbij iemand plotseling hard op de rem zou hebben getrapt, waardoor de drie auto’s die erachter reden op elkaar botsten. Dit is echter nog niet bevestigd.

Het ongeval heeft ernstige gevolgen gehad voor het verkeer op de N615. Eén van de rijbanen was gesloten, waardoor er in beide richtingen een flinke file was ontstaan.

Foto´sEmergency Response Photographer

facebook