Vrouw (70) zwaargewond gevonden bij viaduct

Vrouw (70) zwaargewond gevonden bij viaduct

Geplaatst op 3 april 2023, om 19:57 uur

ZWOLLE – Een 70-jarige vrouw uit Zwolle is zondagochtend zwaargewond op straat aangetroffen. De vrouw is door iemand zwaar toegetakeld en mogelijk is er sprake van een ernstig zedenmisdrijf.

De politie heeft een groot rechercheteam op de zaak gezet en een Team Grootschalige Opsporing is bezig met het onderzoek in de buurt. Een passant trof de vrouw aan de Schie, ter hoogte van de Rijnlaan vlakbij het viaduct onder de A28 en heeft de politie ingeseind. Het slachtoffer had spullen bij zich die bij haar in de buurt zijn teruggevonden. Alleen haar bril en een oud model mobiele telefoon zijn verdwenen. Volgens de politie is de vrouw ‘behoorlijk toegetakeld’.

De politie zoekt getuigen die zondag tussen 5.00 en 8.00 uur iets bijzonders hebben gezien in de omgeving van de Schie en de Rijnlaan in de buurt ‘De Groene Steentjes’ of verderop in de wijk Aa-landen of de aangrenzende wijk Dieze. Wijkagent Nienke Leij is maandagochtend in de buurt geweest om vragen van omwonenden te beantwoorden en blijft ook de rest van de dag extra aanwezig.

Foto: Google Street View