UPDATE: Vier doden bij zware crash; motorblok vast in boom

UPDATE: Vier doden bij zware crash; motorblok vast in boom

Geplaatst op 2 april 2023, om 09:20 uur

JIRNSUM – Vier mannen zijn zaterdagavond om het leven gekomen door een eenzijdig ongeval in het Friese Jirnsum. Het ongeluk gebeurde aan de Rijksweg, meldt de politie.

De auto waarin de vier zaten raakte van de weg, reed tegen een boom en belandde in een sloot. De vier inzittenden bleken te zijn overleden. Het gaat om twee mannen van 35 en 41 jaar en twee van 39 jaar. Allen komen ze uit de gemeenten Súdwest-Fryslân.

Er waren veel hulpdiensten aanwezig, waaronder politie, brandweer, ambulance en een traumahelikopter. De politie is een onderzoek gestart. Ook wordt er gesproken met mogelijke getuigen en omwonenden.

Heeft u iets gezien of gehoord rondom het tijdstip van het ongeluk? Mogelijk zijn er mensen met dashcam- of beveiligingsbeelden waarop het voertuig of het ongeval te zien is. De politie vraagt u om uw informatie te delen door te bellen naar 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kunt u Meld Misdaad Anoniem bellen: 0800-7000.

Foto’s: Srfotografie