Auto botst tegen boom, vier gewonden

Auto botst tegen boom, vier gewonden

Geplaatst op 2 april 2023, om 06:48 uur

WAGENINGEN – Bij een eenzijdig auto ongeval zijn in de nacht van zaterdag op zondag meerdere gewonden gevallen. Op de Nijenoord Allee is rond 04:15 uur een auto met vier inzittenden frontaal op een boom in de middenberm gebotst. Alle inzittenden moesten per ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden.

Het letsel van de slachtoffers is niet bekend, maar zeker twee ambulances zijn met spoed richting het ziekenhuis vetrokken. Agenten hebben ter plaatse onderzoek naar de aanrijding gedaan. Het lijkt erop dat de auto met een flinke snelheid vanaf de richting van de Lawickse Allee net voorbij de Ooststeeg in de buitenberm is gekomen en vervolgens in de middenberm op de boom is gebotst.

Een drugs en alcoholtest zijn afgenomen bij de bestuurder. De uitslag of deze positief was, is nog niet bekend.

Door het ongeval was de Nijenoord Alle afgesloten voor verkeer. De auto is voor technisch onderzoek in beslag genomen en is afgesleept door een bergingsbedrijf. De gemeente was ter plaatse om het wegdek te reinigen, omdat er een flinke hoeveelheid olie uit de auto was weggelopen.

Foto’s: Persbureau Heitink