Auto vliegt uit de bocht en belandt in het water

Auto vliegt uit de bocht en belandt in het water

Geplaatst op 1 april 2023, om 09:32 uur

TIEL – Zaterdag om 0.55 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een auto te water aan de Rivierenlandlaan in Tiel 9Gelderland) ter hoogte van de Rijsakkerweg.

Een bestuurder van een personenauto die kwam vanuit de richting van het industrieterrein en verloor in een bocht de macht over het stuur. Hierbij werd aan de rechterkant van de weg de brugleuning eruit gereden en waarna de auto tot stilstand kwam in het water. Er zouden vier inzittenden in het voertuig hebben gezeten volgens omstanders en deze zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft in het water nog gezocht voor de zekerheid naar andere personen. Een kraan van de brandweer heeft het voertuig daarna uit het water getakeld.

Het voertuig is total loss en opgehaald door de berger.

Foto: Marco van Deick/Persbureau Heitink