Politie haalt persoon van het spoor

Politie haalt persoon van het spoor

Geplaatst op 30 maart 2023, om 15:18 uur

VELP – De politie heeft donderdagmiddag een persoon van het spoor gehaald tussen Velp en Arnhem.

Rond 13:15 uur kwam er een melding binnen dat er een persoon rond het spoor liep tussen de Nordlaan in Velp en de Remagelaan in Arnhem. Direct kregen de treinen de opdracht om onder last te rijden wat betekend dat ze rustig langs moesten rijden. Op het traject van Velp naar Arnhem stond een trein stil.

De politie heeft de persoon van het spoor gehaald en is momenteel bezig de persoon. over te dragen aan een zorgkader. Door het incident bleven op meerdere plekken de spoorbomen dicht wat voor vertraging zorgde op omliggende wegen.

De treinen rijden inmiddels weer.

Foto’s: Persbureau Heitink