Vrouw (73) overleden na brandstichting in woonwagen

Vrouw (73) overleden na brandstichting in woonwagen

Geplaatst op 29 maart 2023, om 16:30 uur

BERGEN OP ZOOM – De 73-jarige vrouw uit Bergen op Zoom die zondagavond zwaargewond raakte bij een brand in een woonwagen, is overleden. Dat meldt de politie. Er raakte vier mensen bij de brand gewond. Het dodelijke slachtoffer was zelf geen bewoner van de woonwagen, maar kram kijken wat er mis was.

Agenten hielden zondagavond al een 47-jarige man uit Bergen op Zoom aan voor de woonwagenbrand aan de Callandweg. Hij wordt verdacht van het in brandsteken van de woonwagen. Hierbij is de man ook gewond geraakt. Ook de twee bewoners liepen verwondingen op.

De politie houdt rekening met een situatie in de relatiesfeer. De verdachte werd zondag op de plek van de brand opgepakt. Zodra het mogelijk is, wordt hij verhoord.

De woonwagen is door de brand volledig verwoest en is onbewoonbaar.