Ongeval met vrachtwagen op de A1 bij Apeldoorn

Ongeval met vrachtwagen op de A1 bij Apeldoorn

Geplaatst op 29 maart 2023, om 11:54 uur

APELDOORN – Op de snelweg A1 bij Voorst richting Hengelo heeft zich woensdagochtend een ongeval voorgedaan met een vrachtwagen. De vrachtwagen is betrokken geraakt bij een aanrijding en heeft daarbij diesel gelekt op de weg.

De vrachtwagen op de achtergrond heeft als buffer gefungeerd om verdere schade te voorkomen. Rijkswaterstaat heeft laten weten dat de afhandeling van het ongeval nog enige tijd in beslag zal nemen.

Op dit moment zijn er twee rijstroken afgesloten en is er sprake van een flinke vertraging. Weggebruikers wordt aangeraden om de A1 bij Voorst richting Hengelo te vermijden en om te rijden via alternatieve routes. Het is nog niet bekend wanneer de rijstroken weer worden vrijgegeven.